TPS vahvisti rivejään – Petteri Wirtanen siirtyy Turkuun

Petteri Wirtanen löysi uuden osoitteen Ruotsista.
Petteri Wirtanen löysi uuden osoitteen Ruotsista.

Eilen Liiga-kautensa avannut TPS vahvisti rivejään kovalla nimellä, sillä veteraanihyökkääjä Petteri Wirtanen siirtyy Turkuun.

TPS käynnisti kautensa eilen HPK:ta vastaan, kun se nappasi hämeenlinnalaisseurasta 2-1-jatkoaikavoiton. Kauden ensimmäiseen Liiga-kierrokseen pääset tutustumaan tarkemmin täältä.

Nyt TPS on hankkinut riveihinsä kovan vahvistuksen, sillä se on hankkinut veteraanihyökkääjä Petteri Wirtasen. Wirtanen on pelannut edelliset kolme ja puoli kautta KHL-seura Jokereissa, missä mies teki takuuvarmaa jälkeä omassa roolissaan.

Wirtasen sopimus ei kata koko kautta, sillä se ulottaa vain marraskuun alkuun, tarkemmin sanottuna kuun 3. päivään saakka. Hänellä ei ollut aiemmin kontrahtia tälle kaudelle minkään seuran kanssa.

Wirtasella on aiemmin Liiga-kokemusta 226 runkosarjaottelun verran, joissa hän on iskenyt 44 maalia ja yhteensä 109 tehopistettä. Wirtanen on pelannut kotimaan pääsarjassa HPK:n ja HIFK:n riveissä. Lisäksi Wirtanen on pelannut KHL:ää Jokereissa ja Donbass Donetskissa.

KHL:n ja Liigan lisäksi Wirtanen yritti murtautua NHL:ään vuosina 2006-09 Anaheim Ducksin organisaatiossa.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Jokerit voitti komeasti – vieraskiertue päättyi voittoon