VIDEO: Phil Kessel ”mikitettynä” – fanin dubbaus naurattaa

Arizona Coyotesin kausikorttimyynti on räjähtänyt käsistä Phil Kesselin mukaantulon myötä.
Arizona Coyotesin kausikorttimyynti on räjähtänyt käsistä Phil Kesselin mukaantulon myötä.

Pittsburghin Phil Kessel on monesta eri syystä fanien yksi suuri suosikki. Nyt hänestä on jälleen väännetty hauska video erään fanin toimesta.

Pittsburgh Penguinsin Phil Kesselin toiminta maanläheisenä NHL-tähtenä on ihastuttanut vuosien varrella monet ja taas monet kiekkofanit. Lisäksi Kessel on erinomainen kiekkoilija, mikä on vain lisännyt hänestä väännettyjen hauskojen videoklippien määrää.

Nyt Kessel on ”mikitetty” eräälle videolle, joka on julkaistu muun muassa TSN:n Instagramissa. Tämä tapahtui viime perjantain kamppailussa, kun Penguins kohtasi New Jersey Devilsin. Pirupaidat vei ottelun lopulta nimiinsä jatkoajan jälkeen lukemin 4-3.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kesseliä kuvattiin yhdessä vaiheessa ottelua, kun hän pyöritteli päätänsä vaihtopenkillä, minkä jälkeen häneltä nähtiin pieni hymy. Itse tässä ei ole mitään hauskaa, mutta nyt joku on keksinyt dubata Kesselin äänen videoon.

Videolla ”Kessel” haaveilee siitä, kuinka hienoa olisi olla kolminkertainen Stanley Cup -mestari. Samalla hän kuitenkin tiedostaa, että kisa kiekkomaailman himotuimmasta pystistä tulee olemaan tällä kaudella todella tiukka.

– Haluan todella olla Phil Kessel – kolminkertainen Stanley Cup -mestari, mutta äh, en tiedä tuleeko tämä tapahtumaan tänä vuonna. On Bolts (Tampa Bay), Buds (Toronto), Bruins, Jets… Vegas, voi hyvä jumala… Heh, samalla se tuntuu niin hyvälle ajatukselle.

https://www.instagram.com/p/BgsJTUxBG1Q/?taken-by=tsn_official

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!