Siirtopommi! Phil Kessel kaupattiin Arizona Coyotesiin

Phil Kessel on kaupattu Arizona Coyotesiin!
Phil Kessel on kaupattu Arizona Coyotesiin!

NHL:n siirtomarkkinoilla on nähty todellinen jättipommi, sillä Pittsburgh Penguins on treidannut Phil Kesselin Arizona Coyotesiin.

Tähtihyökkääjä Phil Kessel kaupattiin Toronto Maple Leafsista Pittsburgh Penguinsiin vuonna 2015. Pittsburghissa Kessel saavutti suurimman unelmansa ja voitti Stanley Cupin mestaruuksia peräti kaksi kappaletta.

Kessel oli neljän vuoden ajan Penguinsin yksi tukipilareita, ja esimerkiksi toissa kaudella hän teki 82 runkosarjaotteluun tehot 34+58 (92). Vielä viimekin sesongilla Kessel pamautti tauluun 82 tehopistettä, joista 27 oli maaleja.

Penguins ajautui kuitenkin ongelmiin palkkakattonsa kanssa ja täten se joutui kauppaamaan tähtilaiturinsa muualle. Pitkään huhuissa esillä ollut kauppa toteutui eilen, kun Penguins lähetti Kesselin Arizona Coyotesiin, mistä se sai vaihdossa Alex GalchenyukinDane Birksin sekä neljännen kierroksen varausvuoton. Kesselin lisäksi Coyotes sai treidissä Pierre-Olivier Josephin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Coyotes oli viime kaudella yksi NHL:n parhaita puolustuspään joukkueita, mutta pudotuspelit jäivät tästäkin huolimatta haaveeksi. Nyt se on saanut hyökkäykseensä valtavan lisän, joka saattaa poikia aavikolla vielä isoja asioita.

– Koimme, että tarvitsimme ryhmäämme selvän maalintekijän. Phil on ollut yksi koko liigan parhaita hyökkäyspään pelaajia pitkän aikaa ja uskomme, että hän on motivoitunut tulemaan tänne, Coyotesin GM John Chayka kertoi Sportsnetin mukaan.

Phil Kessel kaupattiin Arizona Coyotesiin:

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.