VIDEO: Pikkulasten mahtava reaktio, kun isä, Blake Wheeler, tekee maalin

Blake Wheeler teki maalin ja hänen lapsensa alkoivat pomppimaan riemusta.
Blake Wheeler teki maalin ja hänen lapsensa alkoivat pomppimaan riemusta.

Winnipeg Jetsiä edustava Blake Wheeler ratkaisi lauantaisen kamppailun Calgary Flamesia vastaan Jetsin eduksi. Tämä se vasta riemastutti hänen lapsensa.

Winnipeg Jets kohtasi viime lauantain ottelussaan tulikuuman Calgary Flamesin, joka oli voittanut ennen kyseistä kamppailua seitsemän peliä peräjälkeen. Jets kuitenkin pisti loistavasti kampoihin, kun se vei ottelun nimiinsä voittolaukausten jälkeen lukemin 2-1.

Winnipegin kenties tärkein johtohahmo, kapteeninakin toimiva Blake Wheeler, oli ottelussa suuressa roolissa, sillä hän iski ratkaisevan rankkarin Flamesin Mike Smithin selän taakse.

Wheelerin luultavasti kovimmat fanit seurasivat ottelun ratkaisuhetkiä herkeämättä. Kovimmilla faneilla tarkoitan tässä tapauksessa hänen kahta lastaan, jotka riemastuivat täysin, kun heidän isänsä iski ratkaisevan rankkarin verkon perukoille.

Voit katsoa hellyyttävästä hetkestä videon alta. Jos et saa pätkää näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

https://www.instagram.com/p/BeTHts6DKDR/?taken-by=26blakewheeler

Wheeler on edustanut Winnipeg Jetsin organisaatiota kaudesta 2010-11 lähtien. Ennen tätä hän pelasi kahden ja puolen kauden ajan Boston Bruinsissa.

Mies on pelannut pitkällä NHL-urallaan 746 runkosarjaottelua, joissa hän on saalistanut tililleen 213 maalia ja yhteensä 568 tehopistettä. Wheeler pelaa myös erinomaista kautta, sillä hänen tehonsa 49 jälkeen ovat 14+40.

Suosittelemme myös:

Venäjän olympiajoukkueesta saatiin esimakua – 42 pelaajan pelottava lista

Wheelerin uratilastoihin pääset käsiksi TÄSTÄ.