IS: Pikkuleijonien peli suorana TV:stä! Kohtaa Valko-Venäjän huomenna

Pikkuleijonien ottelu Valko-Venäjää vastaan näytetään suorana Yle TV2:sta.
Pikkuleijonien ottelu Valko-Venäjää vastaan näytetään suorana Yle TV2:sta.

Pikkuleijonien, eli Suomen alle 18-vuotiaiden kiekkomaajoukkueen, puolivälierä Valko-Venäjää vastaan esitetään sittenkin suorana Ylen kanavilla. 

Suomen alle 18-vuotiaiden kiekkomaajoukkue on pelannut tähän mennessä Venäjällä loistavan turnauksen. Se nimittäin voitti alkulohkossaan jokaisen ottelun, mukaanlukien kisaisäntä Venäjän lukemin 5-4. Muut maat, jotka jäivät Pikkuleijonien jalkoihin olivat Slovakia, Ranska sekä Tshekki.

Jokainen Suomen ottelu näytettiin suorana Yle TV2 -kanavalla, minkä vuoksi moni kiekkofani olikin ymmällään, kun Pikkuleijonien huomista puolivälieräottelua Valko-Venäjää vastaan ei löytynyt ohjelmatiedoista.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

Sen sijaan Yle oli maininnut ottelun kohdalla alunperin vain sen, että puolivälieräkamppailu näytettäisiin Yle Areenassa. Ilta-Sanomat selvittikin asiaa Ylen urheiluoikeuksien päällikkö Robert Portmanilta, jolla oli suomalaisille kiekkofaneille loistavia uutisia: huominen ottelu näytetään sittenkin myös suorana televisiosta.

Tämän lisäksi Portman kertoi, että Pikkuleijonien mahdolliset mitalipelit näkyvät myös suorana tv-lähetyksenä. Syyksi siihen, miksi ottelua ei löytynyt ohjelmatiedoista, Portman mainitsi, että tiedot eivät olleet yksinkertaisesti päivittyneet vielä tässä vaiheessa kuntoon.

Suosittelemme myös:
Suomen ketjut huomiseen Venäjä-otteluun tässä? Teräväinen ykkösessä