VIDEO: Pikkupoika varasti huomion Sidney Crosbylta – detroitilaisyleisöltä mahtava reaktio

Sidney Crosby sai yleisöltä buuakset ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan, mutta pikkupoika vei kaikkien huomion ryhtymällä
Pikkupoika ryhtyi däbbäämään kesken Detroit Red Wingsin ja Pittsburgh Penguinsin välisen kamppailun.

Sidney Crosby ei ole Detroitissa kovinkaan pidetty henkilö, kiitos vuoden 2009 Stanley Cupin finaalien ja Pittsburgh Penguinsin mestaruuden.

Vaikka Sidney Crosby on monien mielestä maailman paras jääkiekkoilija, ei hän ole kaikkien laji-ihmisten suosiossa. Moni nimittäin kokee, että kanadalainen supertähti pääsee monista teoistaan kuin koira veräjästä. Mielipiteitä on kuitenkin monia, minkä vuoksi Crosbyn nimi herättää NHL-fanien keskuudessa rutkasti eripuraa.

Se on kuitenkin varma, että Detroitissa Crosby ei ole kovinkaan suosittu henkilö. Ensinnäkin Detroit sijaitsee Yhdysvalloissa, kun taasen Crosby on kanadalainen. Tämän lisäksi Crosby oli mukana vuonna 2009, kun Penguins juhli Joe Louis Arenalla Stanley Cupin mestaruutta.

Nyt detroitilaiset antoivat Crosbylle ei-niin-lämpimän vastaanoton, kun Penguins kävi vierailulla upouudella Little Caesars Arenalla toissa yönä. Red Wings voitti kamppailun lukemin 4-1.

Nimittäin kun Crosbya kuvattiin areenan jumbotronille, alkoi yleisössä raju buuaus. Pian tämän jälkeen kuviin kuitenkin poimittiin pieni lapsi, joka ryhtyi ”däbbäämään”, ja tästähän yleisö riemastui. Jos et tiedä mitä tämä nuorison suosima termi tarkoittaa, voit tutustua siihen tämän linkin kautta.

Katso huikea videopätkä alta.

https://www.instagram.com/p/BdbYkkjBn9W/?taken-by=tsn_official

Jos video ei toimi, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät NHL-osiostamme.