Pitkästä aikaa kunnon Lätkärekka sisään Änäriin!

Tulevan yön herkullinen NHL-kattaus tarjoaa eväät Lätkärekalle, jolla haetaan vähän ekstrajännitystä näihin matseihin! Vetokupongin löydät artikkelin lopusta.

Lätkärekkaa ei ole viritelty pitkiin aikoihin NHL-kierrokselle, joten onkin jo korkea aika hakea matseista vähän lisäjännitystä viihdebetsien muodossa.

Neljän kohteen lapulla raapaistaan reipas 500€ potti, mikäli rekka lipuu turvallisesti maaliin. Tästä potista pistetään myös 50€ jakoon osuman tullessa. Voit osallistua tämän 50€ potin jakoon Vetosampon Instagramissa. (@vetosampo)

Kuten aiemmassa päivän Triplausartikkelissa jo puitiin, on Pensillä ja Tampalla tänään tiedossa kohtalaisen hyvä tilanne matsien suhteen. Ennakkosuosikkeja uskalletaan siis ottaa lapulle tasoituksellakin. Vastaavasti STL – VGK pelissä luotetaan Bluesin voittoon, sisältäen jatkoajan ja mahdolliset rankkarit. Tämä matsi on lähtökohtaisesti erittäin tiukka ja edellinen peli meni jatkoilla Vegasille. Vaakakuppi kääntyy toivottavasti tänään.

Lappu kruunataan lisäämällä vielä Canucksin ja Oilersin kohtaamisesta overia 6.5 maalin rajalla. Me kaikki NHL-seuraajat tiedämme Oilersin tehoilijoiden potentiaalin ja etenkin parissa viime matsissa on verkot olleet aika mukavasti tötteröllä. Vastaavasti myös omissa on välillä soinut niin reippaasti, että kaikki suuntamerkit tuon overin ylitykseen ovat nähtävissä.

NÄIN NAPPAAT KYMPIN SIJOITUKSELLA REILUN 800€ VOITON, MIKÄLI REKKA OSUU:

  1. Avaa tili Coolbetille
  2. Valitse bonustarjous: TALLETA 10€ – PELAA 50€ ja tee talletus. Sinulla on tämän jälkeen 50€ pelirahaa. Muista tarkistaa myös bonuksen säännöt ja ehdot.
  3. Pelaa koko 50€ ”Lätkärekan” mukaisesti. Tietysti voit halutessasi pelata omien mieltymystesi mukaan, ja voit myös lyödä vedon pienemmällä panoksella.
  4. Mikäli yhdistelmän kaikki neljä kohdetta osuu, teet ainoastaan 10€ sijoituksella yhteensä reilun 800€ (50 x 17,36 = 868) tilin.

Huom! Artikkelissa on käytetty kirjoittamishetken kertoimia, jotka voivat muuttua ennen ottelun alkua. Muistathan myös, että kyseessä on niin sanottu ”viihdebetsi”, mikä tarkoittaa sitä että panos täytyy pitää kohtuullisena, eikä tätä pidä rinnasta voitolliseen vedonlyöntiin.