Pitsiturnaus perjantaina – Lukko suosikkina turnaukseen

Pitsiturnaus Pitsiturnaukseen Laitataklaus.com liigaennakko

Legendaarinen Pitsiturnaus pelataan perjantaina, kun kiekko putoaa jäähän Kivikylän Areenalla kello 9. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat TPS ja HPK.

Tämän vuoden turnauksessa mukana ovat avausottelussa pelaavan TPS:n sekä HPK:n lisäksi tutut joukkueet Lukko sekä Ässät ja vielä mukaan mahtuvat myös SaiPa sekä Sport.

Turnaukseen ennakkosuosikkina lähtee Rauman Lukko, joka on pelannut viitenä peräkkäisenä vuotena turnauksen finaalissa. Viime vuoden turnauksen finaalissa Lukko taipui kuitenkin TPS:lle, mutta tätä ennen raumalaiset olivat voittaneet turnauksen peräti neljä kertaa peräkkäin.

Kertoimien perusteella suurin suosikki on Lukko, jonka jälkeen tulevat TPS sekä Ässät. HPK:n turnausvoitolle tarjottava kerroin 7.00 on varsin hyvä tarjous. HPK:lla on kasassa erittäin mielenkiintoinen nuorekas joukkue, joka esitti jo viime kaudella hyviä otteita. Lyhyt turnaus sopii varmasti hämeenlinnalaisille.

Otteluihin kannattaa myös suosia mahdollisesti tasapelejä, sillä lyhyt peliaika ja pitkä turnaus tarjoaa yleensä todella tasaväkisiä otteluita, joihin saa tasapelin kertoimeksi yli 3.00:a.

Laitataklaus.comin valinta:

Turnauksen voittaja: HPK @ 7.00 (Coolbet)