Vaasassa tyhjennystä – Sam Povorozniouk ja Michael Parks jättävät Sportin

Vaasan Sport kiinnitti jopa viisi omaa junioriaan Liiga-sopimuksiin.
Vaasan Sport kiinnitti jopa viisi omaa junioriaan Liiga-sopimuksiin.

Sportin jenkkihyökkääjät Sam Povorozniuk ja Michael Parks lähtevät vaasalaisjoukkueesta. Pelaajien sopimukset seurassa on purettu yhteisymmärryksessä.

Vaasan Sportin yhdysvaltalaishyökkääjät Michael Parks, 25, ja Sam Povorozniouk, 23, jättävät seuran ja siirtyvät loppukaudeksi ulkomaiden sarjoihin. Molempien pelaajien sopimukset on purettu yhteisymmärryksessä.

Parks pelasi Sportissa 46 ottelua tehopistein 11+9=20. Hyökkääjä oli alkukauden joukkueen tehokkain pelaaja, mutta viimeisen 20 ottelun aikana pistetili karttui ainoastaan yhdellä maalilla.

Povorozniouk puolestaan edusti Sportia 31 ottelussa tehopistein 4+8=12. Hyökkääjä on kauden aikana ollut pelikiellossa 15 ottelua, joista viimeisin jatkuu aina runkosarjan päätöskierroksille asti.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Parksilla ei ole viime aikoina homma oikein toiminut, ja päädyimme molemmin puolin tähän ratkaisuun, että hän jatkaa uraansa muualla. Povorozniouk ei puolestaan pitkän pelikiellon takia olisi ehtinyt pelata kuin muutaman ottelun, joten emme nähneet järkeväksi pitää häntäkään täällä, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi tiedotteessa.

Vaasalaistiimin alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea TÄSTÄ LINKISTÄ. Parksin ja Povoroznioukin uratilastoja pääset katselemaan TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Hannu Toivonen siirtyy Tanskaan – tilille aikuisuran 16. seura