Pudotuspelit alkavat Liigassa – Coolbetillä liuta erikoiskohteita

Lätkä-kisa Liigan avauskierrokselle.
Lätkä-kisa Liigan avauskierrokselle.

Pudotuspelit alkavat Liigassa tällä viikolla, kun ensimmäinen pudotuspelikierros käynnistyy keskiviikkona. Vastakkain ovat Kärpät ja HIFK sekä Ässät ja Ilves.

Kärpät vs. HIFK

Kärpät ja HIFK aloittavat sarjansa keskiviikkona Oulussa. Molemmille joukkueille runkosarja oli iso pettymys ja jompikumpi joutuu toteamaan, että kesäloma alkaa tällä kaudella poikkeuksellisen aikaisin.

Molemmat joukkueista piristyivät hieman runkosarjan loppuvaiheilla ja molemmat voittivatkin kuusi peliä viimeisestä kymmenestä runkosarjassa. Joukkueet kohtasivat toisensa kuudesti runkosarjan aikana ja HIFK oli etevämpi peräti viidesti.

Coolbet tarjoaa paljon erikoiskohteita tähänkin sarjaan ja tarjolla on muun muassa kohde, että kumpi ottaa enemmän jäähyjä: Kärppien Ilkka Mikkola vai HIFK:n romuluinen puolustaja Joe Finley. Kertoimet ovat tasan 1.85 – 1.85.

Ässät vs. Ilves

Hienon nousun pudotuspeleihin tehnyt Ilves lähtee keskiviikkona haastamaan Porin Ässiä vieraskaukalossa. Viimeisestä seitsemästä pelistään Ilves voitti runkosarjassa peräti kuusi keräten samalla 18 sarjapistettä, jotka riittivät playoff-paikkaan. Ässien loppukiri olikin selvästi tamperelaisia heikompi ja tästä sarjasta voi tulla porilaisten kannalta yllättävän hankala.

Kertoimien perusteella Ilves lähtee sarjaan hienoisena ennakkosuosikkina ja Ilveksen jatkopaikasta tarjotaankin kertoimeksi Coolbetillä 1.78, joka on varsin hyvä tarjous.

Erikoiskohteita löytyy tähänkin sarjaan liuta ja mukana ovat niin pelaajien väliset pistekilpailut kuin myös jäähymäärät.

pudotuspelit

Betseihin potkua Coolbetin talletusbonuksella!