VIDEO: Puljujärvi iski kauden 10. häkkinsä – 15 pelin maaliton putki poikki!

Jesse Puljujärvi pääsee nauttimaan taas jääkiekosta Kärppien riveissä.
Jesse Puljujärvi pääsee nauttimaan taas jääkiekosta Kärppien riveissä.

Edmontonin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi teki osuman San Jose Sharksin reppuun ja katkaisi pitkän maalittoman sarjansa näyttävän kuvion päätteeksi.

19-vuotias laituri Jesse Puljujärvi viimeisteli kauden kymmenennen rysänsä, kun Oilers otti takkiin isäntäjoukkue Sharksilta 5-2-numeroin. Puljun edellinen onnistuminen syntyi 20. tammikuuta.

Kamppailun päätöserässä päivänvalonsa nähnyt täky oli upea taidonnäyte Öljyn kolmosketjulta; kanadalaispeluri Ryan Strome karvasi kiekon pois San Josen pakilta hailauman alueella, syötti sen ruotsalaiselle Pontus Åbergille, joka tarjoili vielä limpun Kärppä-kasvatti Puljujärvelle hyvään tekopaikkaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Jesse ei tästä erehtynyt, vaan siirsi pelivälineen sanjoselaisten nuottaan ja kavensi tilanteen 4-2-:een. Isokokoinen nuorukainen näytti olevan todella mielissään pitkästä aikaa maalatun täysosumansa jälkeen – osasyynä leveään hymyyn myös varmasti Åbergin tyylikäs esityö suomalaisen kihaukseen.

Puljujärven sesonki Edmontonissa on ollut vaihteleva; 46 runkosarjamittelöön mies on tykittänyt 10 nyyttiä ja antanut 7 passia.

Myös taiston toinen entinen Oulun Kärppien hyökkääjä, Sharksin Joonas Donskoi, ylsi pisteille, kun hän teki alustuksen joukkueensa kolmanteen maaliin.

Oilers-nuoren uuni hienon kuvion päätökseksi videolla:

https://www.youtube.com/watch?v=YpkdPz9su9s

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018