Video: Joel Armialta kaksi kaunista nyyttiä – Puljujärvi maalasi riparista

Video: Joel Armialta kaksi kaunista nyyttiä - Puljujärvi maalasi riparista

Winnipeg Jetsin ja Edmonton Oilersin välisessä taistossa nähtiin komeita suomalaissuorituksia, kun Jetsin Armia ja Oilersin Puljujärvi iskivät osumia.

Maailman paras kiekkoliiga NHL palasi joulutauoltaan yöllä. Kierroksella päästiinkin todistamaan loistavia otteita suomalaispelaajilta, kun Joel Armia ja Jesse Puljujärvi osuivat toisiaan vastaan.

Porilaisen Armian kamppailun avausosuma syntyi ensimmäisen erän 14. peliminuutilla Matt Hendricksin syötöstä. Suomalaishyökkääjä pommitti B-pisteeltä terävällä kudilla kiekon Öljyn rysän ylähyllylle ja pelin tilanteeseen 2-1 Winnipegin hyväksi.

Koitoksessa nähtiin myös Edmontonin Jesse Puljujärven näyttävää toimintaa, kun hän tykitti irtokiekon Jetsin nyyttiin vain pari minuuttia Armian täysosuman jälkeen. Täky oli nuorelle kärppäkasvatille kauden seitsemäs NHL:ssä.

24-vuotiaan Armian illan toinen onnistuminen oli vähintään yhtä tyylikäs kuin edeltäjänsäkin; Joppe karkasi yksin läpi kiekonriiston jälkeen ja viimeisteli kuljetuksensa päätteeksi kumilätkän varmasti ohitse Oilersin veräjänvartijan Cam Talbotin pelin puolen välin paikkeilla.

Mittelö päättyi lopulta winnipegiläisten 4-3-voittoon ja matsin voittorysä merkittiin Armian nimiin. Entisen Ässä-pelurin sesonki on ollut positiivinen; 35 runkosarjan taisteluun 6 maalia ja 9 alustusta. Hänet valittiin myös illan kohtaamisen ykköstähdeksi.

Armian avausrysä:

Ja Jetsin suomalaisen toinen:

Sekä 19-vuotiaan Puljun täky videolla:

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.