Video: Jesse Puljujärvi otti osaa vessapaperin pomputteluhaasteeseen koomisella videolla

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt koronaviruspandemian aikana vessapaperin pomputteluhaaste. Jesse Puljujärvi otti osaa haasteeseen hauskalla tavalla.

Oulun Kärppien tähtihyökkääjä Jesse Puljujärvi osallistui sosiaalisessa mediassa pyörivään #toiletpaperchallenge-haasteeseen. Käytännössä haasteessa on tarkoitus pomputella jaloilla vessapaperirullaa. Kyseinen tuote on noussut koronaviruspandemian aikana syystä tai toisesta ihmisten hamstraamisen kohteeksi.

Videolla Puljujärveltä ei pomputtelu meinaa luonnistua. Apuun saapuu legendaarinen jalkapallovalmentaja Juha Malinen, joka ohjeistaa Puljujärveä pomputtelussa.

”Ajattele, että tämä on lätkä, ja sä et luovu siitä koskaan. Ei muuta kuin äksöniä vain”, Malinen kannustaa kiekkoilijalupausta.

Ohjeiden jälkeen Puljujärven pomputtelu sujuu huomattavasti paremmin. Tarkkasilmäisimmät väittävät ”Puljun” käyttävän videolla kyseenalaisia apukeinoja, mutta tärkeintähän on, että rulla pysyy ilmassa!

Malisen ilmestyminen videolle ei sinänsä ole yllättävää, sillä Puljujärvi seurustelee tiettävästi Malisen Monica-tyttären kanssa.

Jesse Puljujärven taidonnäyte vessapaperin pomputtelusta

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Puhtaita napakymppejä – Liigan viisi onnistuneinta hankintaa