VIDEO: Puolustaja torjui AHL:ssä kiekon maaliviivalta naamallaan!

AHL:ssä nähtiin viime yönä komea pelastus, kun Washington Capitalsin lupaus Connor Hobbs pelasti kiekon maaliviivalta naamallaan.

Joskus jääkiekko-ottelun voittaminen on pienistä asioista kiinni. Joskus se vaatii jopa sen, että uhraat oman kroppasi ja kenties terveytesi sen eteen, että joukkueesi voi voittaa.

Tästä loistava esimerkki nähtiin lauantain AHL-kierroksella, kun Hershey Bears kohtasi Hartford Wolf Packin. Bears nappasi kamppailusta tiukan 2-1-voiton, mikä tyydytti takuuvarmasti erityisen paljon Bearsin puolustaja Connor Hobbsia.

21-vuotias Washington Capitalsin lupaus teki kaikkensa voiton eteen. Hän teki nimittäin juuri yllä mainitun, eli heittäytyi kiekon eteen naama edellä.

Wolf Packilla oli ottelussa vaarallinen paikka, kun Bearsin maalivahti ajatui maaliltaan ulos. Kaiken lisäksi irtokiekko pomppasi maalin eteen ja siihen ennätti ensimmäisenä Wolf Packin pelaaja. Kenties parhaasta mahdollisesta maalipaikasta huolimatta kiekko ei koskaan löytänyt tietään verkon perukoille. Tästä kiitos kuuluu juuri Hobbsille ja hänen naamavärkilleen.

https://www.instagram.com/p/Bgwd3gihNkq/?taken-by=tsn_official

Jos et saa videota näkyviin, voit katsoa sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!