KUVA: Rangers julkaisi paljon puhuvan viestin – ”Saatamme menettää tuttuja kasvoja”

Rick Nash joutui lopettamaan uransa.
Rick Nash joutui lopettamaan uransa. Kuva: Getty Images

GM Jeff Gorton sekä puheenjohtaja Glen Sather ovat kirjoittaneet seuran faneille paljon puhuttavan viestin. New York Rangers julkaisi viestin Twitterissä.

New York Rangers on ollut NHL:n yksi kestomenestyjiä, vaikka se ei olekaan onnistunut voittamaan Stanley Cupia yli 20 vuoteen. Se on kuitenkin pelannut finaaleissa ja haastanut pudotuspeleissä useita kovia joukkueita. Toisin sanoen vain Cup puuttuu.

Kuluva kausi ei ole kuitenkaan ollut Manhattanin sininutuilta nappisuoritus. Joukkue majailee tällä hetkellä pudotuspeliviivan alapuolella kolmen pisteen turvin, joten paikka kevään tosipeleihin ei ole tänä kevään varma nakki.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Seuran sisällä onkin nyt tiedostettu, että joukkueen ikkuna mestaruuteen on todella pieni. Tästä syystä johtuen GM Jeff Gorton ja puheenjohtaja Glen Sather ovat tulleet siihen lopputulokseen, että joukkueen runko kaipaa suurta herättelyä. Rangers julkaisi eilen Twitter-tilillään viestin kaksikolta, missä asiasta kerrottiin tarkemmin.

Viesti piti sisällään muun muassa karun faktan, että seura saattaa menettää lähitulevaisuudessa tuttuja kasvoja. Esimerkiksi Rick Nash on ollut viime aikoina rajujen siirtohuhujen kohteena, kuten myös Ryan McDonagh ja Mats Zuccarello.

Viestissä myös kiiteltiin Rangers-fanien loistavaa tukea, ja kuinka seurassa tätä ei oteta itsestäänselvyytenä. Voit lukea koko viestin alta. Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Andre Burakovsky otti Alexander Ovechkinia ryysyistä kiinni – joutui katsomoon