VIDEO: Rasmus Dahlin kynäili – vastustaja aivan kuutamolla

Rasmus Dahlin laittoi eilisellä SHL-kierroksella vastustajan kynäilynsä avulla nippuun.
Rasmus Dahlin laittoi eilisellä SHL-kierroksella vastustajan kynäilynsä avulla nippuun.

Superlupaus Rasmus Dahlin jatkoi SHL:ssä siitä mihin hän jäi U20-kisoissa, kun hän kynäili vastustajan niin pahasti, että hän kompastui omiin jalkoihinsa.

Maailman tämän hetken lupaavin ja kuumin nuori pelaaja, ruotsalaispuolustaja Rasmus Dahlin, on lähes sataprosenttisen varma ykkösvaraus, mitä tulee ensi kesän draftiin.

Dahlin on monipuolinen puolustaja, mutta hänen erikoisosaamisensa on kiekon kanssa pelaaminen. Tämäkään ei rajoitu ainoastaan loistaviin avauksiin ja pelinrakenteluun, sillä Dahlin on kiekon kanssa yksi tämän hetken taitavimpia pelaajia.

Tästä nähtiin useita esimerkkejä nuorten MM-kisoissa, kun hän vei vastustajia ajoittain täysin pihalle. Sama ralli jatkui nyt myös kisojen jälkeen, kun hänen seuransa, Frölunda, kohtasi eilisellä SHL-kierroksella HV71:n

Dahlin kohtasi vastustajan hyökkäyspäässä HV71:n laiturin, Oscar Sundhin, eikä hän jättänyt 31-vuotiaalle hyökkääjälle mitään jakoja.

Dahlin nimittäin kynäili Sundhin niin pahasti, että hän kompastui omiin jalkoihinsa ja menetti tilanteessa tasapainonsa. Lopputulos olikin äärimmäisen huvittava, ja samalla niin komea. Voit katsoa Dahlinin taianomaisen suorituksen alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

https://www.instagram.com/p/Bd0yODjj2FT/?taken-by=heybarber

Parhaita paloja SHL:stä voit katsella TÄÄLTÄ.

Unibet TV:stä voit katsella Ruotsin parasta jääkiekkoa SHL:n muodossa!