VIDEO: Voi kyllä vain… Rasmus Dahlin teki sen jälleen – vastustaja jäähyaitioon

Rasmus Dahlin onnistui jälleen harhauttamaan vastustajan pahasti kuutamolle, kun Frölunda kohtasi viime lauantaina Brynäsin.
Rasmus Dahlin onnistui jälleen harhauttamaan vastustajan pahasti kuutamolle, kun Frölunda kohtasi viime lauantaina Brynäsin.

Maailman kuumin kiekkolupaus, Rasmus Dahlin, on ollut viime aikoina paljon otsikoissa, kiitos hänen uskomattoman kiekonkäsittelykykynsä.

Olet saattanut kuulla tämän joskus aikaisemminkin, mutta SHL-seura Frölundaa edustava 17-vuotias Rasmus Dahlin on ensi kesän varaustilaisuuden lähes pomminvarma ykkösnimi.

Dahlinin selkeä vahvuus on hänen kiekonkäsittelytaitonsa ja kiekollinen pelaamisensa, joskin 189-senttinen jässikkä pystyy pelaamaan vahvasti myös omassa kenttäpäädyssä. Myös Laitataklaus.com on seurannut puolustajalupauksen kuluvaa kautta tarkasti, ja muutaman videopätkän hänen mailataidoistaan voit katsoa tästä ja tästä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt nuorukaisen highlight-reeliin voidaan lisätä yksi pätkä lisää, sillä hän oli jälleen viime lauantaina elementissään, kun Frölunda kärsi 4-1-tappion Brynäsille.

Dahlin nimittäin nappasi kiekon kädellään hyökkäyspään siniviivan tuntumassa ja lähti ajamaan kohti oikeaa laitaa. Täällä hän sai vastaansa kaksi Brynäs-peluria, jotka joutuivat kuitenkin tyytymään Dahlinin paremmuuteen. Ruotsalaispuolustaja nimittäin kynäsi kaksikon niin pahasti kahville, että Christopher Liljewall joutui painumaan tilanteen jälkeen jäähyaitioon kiinnipitämisen vuoksi.

Dahlin debytoi Ruotsin SHL:ssä jo 16-vuotiaana ja hän oli sarjan historian ensimmäinen 2000-luvulla syntynyt pelaaja. Nuorukainen on tehnyt tällä kaudella 28 otteluun viisi maalia ja yhteensä 11 tehopistettä, mikä on kelpo saalis 17-vuotiaalle lupaukselle.

Parhaita paloja SHL:stä voit katsella TÄÄLTÄ.

Unibet TV:stä voit katsella Ruotsin parasta jääkiekkoa SHL:n muodossa!