IL: Rasmus Ristolainen ei tule MM-kisoihin – pelasi loppukauden loukkaantuneena

Rasmus Ristolainen kertoi olevansa pettynyt omiin suorituksiinsa Buffalon takalinjoilla.
Rasmus Ristolainen kertoi olevansa pettynyt omiin suorituksiinsa Buffalon takalinjoilla.

Rasmus Ristolainen ei tule MM-kisoihin vahvistamaan Suomen joukkuetta. Nuorukainen kertoi asiasta itse Iltalehden haastattelussa.

MM-kisoihin ei ole enää pitkää aikaa, sillä kisat alkavat toukokuun alussa. Maailmanmestaruudesta pelataan tällä kertaa Tanskassa, Kööpenhaminan ja Herningin kaupungeissa.

Suomen Leijonat tulee suurella todennäköisyydellä saamaan joukkueeseensa NHL-vahvistuksia, kuten voit täältä lukea. Lisäksi Suomen leiritykseen liittyivät Jokereiden Marko AnttilaOlli Palola sekä Tommi Kivistö. Lue asiasta lisää täältä.

ÄLÄ UNOHDA:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!

Nyt se on kuitenkin selvää, että Buffalo Sabresin suomalaistähti Rasmus Ristolainen ei tule MM-kisoihin vahvistamaan leijonaryhmää. Hän kertoi asiasta itse Iltalehden haastattelussa, jonka voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

– En ole menossa, mua ei nähdä tälläkään kertaa siellä, Ristolainen kertoi Iltalehdelle.

Sabres-puolustaja paljasti haastattelussa, että hän on pelannut loppukauden ajan loukkaantuneena, joka on tärkein syy sen suhteen, että hän ei saavu MM-kisoihin. Ristolainen ei eritellyt minkälaisesta vammasta on kyse. Hän ei myöskään suoranaisesti kiistänyt sitä, tarvitseeko se leikkaushoitoa vai ei.

Suosittelemme myös:
Mika Niemi ja Tomi Mäki allekirjoittivat jatkosopimukset Jokereiden kanssa