IS: Mersu sai kyytiä Turussa ja Rasmus Ristolainen huikaisevan isot sakot

Rasmus Ristolainen syyllistyi törkeään ylinopeuteen ja sai tästä jättimäiset sakot.
Rasmus Ristolainen syyllistyi törkeään ylinopeuteen ja sai tästä jättimäiset sakot.

Buffalo Sabresin tähtipuolustaja Rasmus Ristolainen kaahasi luksus-Mersullaan Turussa ja sai tästä hyvästä jättimäiset sakot.

Buffalo Sabresissa ammatikseen kiekkoileva Rasmus Ristolainen on saapunut kesänviettoon Suomen Turkuun, mistä hän alunperin ponnisti maailmalle TPS:ssä pelatun kauden 2012-13 jälkeen.

Kesäloma on saanut kuitenkin ikävän käänteen, sillä Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut Ristolaisen 40 päiväsakkoon, mikä tarkoittaa hänen tuloillaan yhteensä 120 680 euroa. Ylinopeus tapahtui Mercedes-Benz G 500 -maastoautolla.

Ristolainen sai sakkonsa räikeästä ylinopeudesta 3. toukokuuta, kun hän ajoi 40 km/h alueella 81 kilometriä tunnissa. Teko tapahtui Ilta-Sanomien mukaan perjantaina iltapäivällä, jolloin alueella oli runsaasti liikennettä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ristolaisen ylinopeus sattui ohitustilanteessa kaksikaistaisella tiellä. IS kertoo Ristolaisen puolustaneen tekoaan sillä, että kyseessä oli lyhytkestoinen ylinopeus. Ristolainen tunnusti kuitenkin räikeän ylinopeuden, mutta hän kiisti tahallisuuden ja törkeän huolimattomuuden.

Syyttäjä vaatii Ristolaiselle myös kolmen kuukauden mittaista ajokieltoa. Uuden ajokorttilain mukaan ajokieltoasia on siirtynyt poliisin ratkaistavaksi. Ilta-Sanomien uutisen aiheesta löydät täältä.