TPS käytti option – maalivahti Rasmus Tirronen jatkaa turkulaisten riveissä

TPS käytti option - maalivahti Rasmus Tirronen jatkaa turkulaisten riveissä

Täksi kaudeksi Turun Palloseuraan Espoo Unitedista siirtynyt veräjänvartija Rasmus Tirronen jatkaa TPS:n paidassa Palloseuran käytettyä vuoden jatko-option.

Maalivahti Rasmus Tirronen siirtyi Turkuun kaudeksi 2017–2018 1+1-mallisella sopimuksella. TPS päätti käyttää sopimukseen kirjatun option jo tammikuussa.

Rasse on osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvin Liigassa ja uskomme, että potentiaalia on vieläkin parempaan, urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki toteaa turkulaisjoukkueen tiedotteessa.

27-vuotias Tirronen on innoissaan jatkostaan Turun Palloseurassa. Tirrosen tavoitteena oli jo kauden alussa saada pelata Turussa useamman vuoden.

Oma henkilökohtainen tavoitteeni tämän kauden osalta oli ansaita option käyttäminen. Täällä on mukava olla ja olen hyvin viihtynyt. Tavoitteena tähän kauteen oli myös pystyä auttamaan joukkuetta ja siihen olen mielestäni pystynyt suurimman osan kaudesta, Tirronen kertoo TPS:n uutisessa.

TPS:n alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea TÄSTÄ. Tirrosen uratilastoja pääset puolestaan katsastelemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lisää Liiga-aiheisia uutisia löydät sivustomme Liiga -osiosta.