Rasmus Tirrosen kausi ohi – TPS hankki paikkaajan Ruotsista

Rasmus Tirrosen kausi Turun Palloseuran maalilla on näillä näkymin ohi. Luottovahti joutuu vamman vuoksi leikkauspöydälle.

TPS joutui maalivahtikaupoille, kun joukkueen ykköstorjuja Rasmus Tirrosen pitkäaikainen vamma vaatii leikkaushoitoa. Tirronen kertoi pelanneensa omasta tahdostaan jo tovin aikaa loukkaantuneena. Nyt vamma on äitynyt pahemmaksi, jonka myötä leikkauspöytä kutsuu tammikuun 27. päivä.

– Leikkaus on kuitenkin vasta viikon päästä, joten olen käytettävissä siihen saakka, mikäli minä ja valmennusjohto yhdessä koemme, että pystyn auttamaan joukkuetta, Tirronen kertoi TPS:n tiedotteessa.

Tirrosen paikkaaja löytyi nopeasti

TPS löysi hätäapua länsinaapurista, josta seuraan on ollut aktiivista pelaajaliikennettä muutenkin tällä kaudella. Växjö Lakersin 23-vuotias maalivahti Erik Källgren saapuu ainakin tammikuun loppuun asti ulottuvalla lainasopimuksella TPS:n avuksi jahtiin pudotuspelipaikasta.

Arizona Coyotesin 7. kierroksen varaus kesältä 2015 oli viime kaudella yksi Ruotsin toiseksi korkeimman sarjatason, Allsvenskanin, parhaista maalivahdeista. Tällä kaudella vastuu on jäänyt vähäiseksi sarjaporrasta ylempänä Växjössä, jossa otteluita on kertynyt vyölle vain kaksi. Lisäksi hän pelasi alkukaudella AHL:ssä ja ja ECHL:ssä yhteensä viisi ottelua.

– – – – –

KATSO MYÖS: KooKoo ja Lukko nappasivat seitsemännet voitot putkeen