Liigan puolivälierissä ratkaisun hetket – nappaa huippukertoimet taskuun!

Liigan puolivälierissä on tänään ratkaisun hetket.
Liigan puolivälierissä on tänään ratkaisun hetket.

Liigan puolivälierissä on tänään ratkaisun paikat, sillä sekä HIFK:lla, Tapparalla että TPS:llä on kaikilla mahdollisuudet edetä jatkoon.

Liigan puolivälierissä ollaan edetty siihen tilanteeseen, että yksi joukkue, eli Kärpät, on edennyt jatkoon, minkä lisäksi kolmella joukkueella on mahdollisuus samaan heti tänään. Saattaa siis olla, että Liigan välieräjoukkueet ovat selvillä tämän illan jälkeen.

Nimittäin sekä HIFK, Tappara että TPS johtavat omia sarjojaan otteluvoitoin 3-2. Tapparalla ja TPS:llä on ollut mahdollisuutensa edetä jatkoon jo aiemmin, ja esimerkiksi TPS johti omaa ottelusarjaansa SaiPaa vastaan jo 3-0. Niin vain lappeenrantalaiset ovat pungenneet itsensä 3-2-tilanteeseen.

Saattaa kuitenkin olla, että Kärpät saa tänään itselleen seuraa välierävaiheeseen. Tälle on tarjolla myös loistavia kertoimia, sillä jokainen joukkue saa varsinaisen peliajan voitolleen kertoimeksi yli 2,00.

Suurin suosikki voittajaksi on HIFK, jolle sarja on katkolla eilisen tapahtumarikkaan ottelun jäljiltä. Eilisen jälkeen on myös selvää, että HIFK on ottelusarjassa kuskin paikalla etenkin henkisellä tasolla. Voit lukea kamppailusta lisää täältä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kertoimien perusteella KalPa ja Tappara lähtevät kuudenteen kamppailuun tasaväkisenä, sillä kummallekin tarjotaan kertoimeksi 2,55. TPS:n varsinaisen peliajan voitolle tarjotaan sen sijaan kerrointa 2,22.

On siis selvää, että otteluparit ovat viimeistään tässä vaiheessa todella tasaisia. Tämä myös tarkoittaa sitä, että tarjolla on loistavia kertoimia.

Avaa nyt pelitilisi Unibetille ja pääset nauttimaan huippukertoimista. Ensimmäisen talletuksesi yhteydessä saat 100 % bonuksen aina 100 euroon saakka! Muista myös hyödyntää Unibetin 10€ riskitön veto Liigan playoffseihin!!

Unibetille pääset pelaamaan TÄSTÄ!!!