Rauman Lukko ostoksilla – hyökkääjä Chris VandeVelde tarttui haaviin

Rauman Lukko ostoksilla - hyökkääjä Chris VandeVelde tarttui haaviin

Liiga-seura Rauman Lukko on vahvistanut rivejään kovalla nimellä, kun jenkkipelaaja Chris VandeVelde siirtyy seuraan loppukauden mittaisella sopimuksella.

30-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut neljä edellistä kautta NHL-seura Philadelphia Flyersin organisaatiossa.

– VandeVelden kohdalla tilastot puhuvat puolestaan. Hän ei ole pelannut alkukaudella, mutta kaikesta näkee, että kyseessä on viimeisen päälle ammattimies. Täytyy tässä kohtaa kiittää pelaajarekrytoinneista vastaavia tahoja siitä, että saimme tämän tason pelaajan Raumalle, sanoo Lukon päävalmentaja Pekka Virta Lukon tiedotteessa.

– Kuten aina, niin myös nyt, meidän tulee muistaa olla kärsivällisiä sen suhteen, että tutustutaan pelaajaan rauhassa ja annetaan hänelle aikaa sopeutua, kertoo Virta seuran uutisessa.

188-senttiselle ja 86-kiloiselle, vasemmalta laukovalle VandeVeldelle on kertynyt NHL-otteluita seitsemän viimeisen kauden aikana yhteensä 278 ja niissä hän on viimeistellyt tehopisteet 18+30=48. Philadelphia Flyersin lisäksi VandeVelde on edustanut urallaan Edmonton Oilersia. Viime kaudella Philadelphiassa syntyi 81 ottelussa tehot 6+9=15.

Lukon alkuperäisen tiedotteen hankinnasta voit lukea TÄSTÄ.

VandeVelden uratilastoja pääset katsomaan TÄSTÄ LINKISTÄ. (Eliteprospects.com)

Lisää Liiga-aiheisia uutisia löydät sivustomme Liiga -osiosta.