VIDEO: Legendoista suurin lopettaa – Bruinsin Rene Rancourt ripustaa ”mikrofonin naulakkoon”

Boston Bruinsin legendaarinen kansallislaulujen laulaja, Rene Rancourt, lopettaa tämän kauden päätteeksi.
Boston Bruinsin legendaarinen kansallislaulujen laulaja, Rene Rancourt, lopettaa tämän kauden päätteeksi.

Boston Bruinsin kansallislaulajana itsensä tunnetuksi tehnyt Rene Rancourt ilmoitti, että hän lopettaa tehtävänsä kuluvan kauden jälkeen.

Boston Bruinsin ottelut ovat yleensä saaneet loistavan alun tunnelman suhteen, kiitos kansallislaulajana toimineen Rene Rancourtin. Jokaisen NHL-fanin tuntema legendaarinen viihdyttäjä on nimittäin vetänyt pitkän uransa aikana monen monta loistavaa kansallishymniä.

Rancourt aloitti tehtävässään jo vuonna 1976, joten hän on toiminut roolissa jo yli 40 vuoden ajan. 78-vuotias viihdyttäjä on toiminut aiemmin elämässään muun muassa oopperalaulajana. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että kuluva kausi on Rancourtin viimeinen Bruinsin kansallislaulun laulajana.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Rancourtin kenties mieleenpainuvin veto lienee vuodelta 2013, kun Bruinsin kotihallissa kunnioitettiin Bostonin maratonin pommituksen uhreja. Lopputulos oli koskettava, kun Rancourt antoi vetovastuun loppuunmyydylle TD Gardenille.

Jos video ei näy, löydät sen myös tästä.

Vanhempaa materiaalia Rancourtin osaamisesta löydät taasen alta. Jos video ei näy, löydät sen myös täältä.

Rancourt kertoi Boston Globen videohaastattelussa, että ainakaan vuoteen 2012 mennessä, kun hän oli toiminut tehtävässä 36 vuoden ajan, ei hän ollut joutunut jättämään yhtä ainutta ottelua välistä. Jos et saa alla olevaa videota näkymään, voit katsoa sen myös tästä.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät TÄÄLTÄ.