VIDEO: Rick Nash nokitti – kuin uudesti syntynyt maalitykki

Rick Nash iski viime yönä Bruins-uransa toisen maalin.
Rick Nash iski viime yönä Bruins-uransa toisen maalin.

Boston Bruins suoritti päiviä ennen NHL:n virallista siirtotakarajaa jättimäisen treidin, jonka myötä Rick Nash siirtyi karhupaitojen riveihin.

New York Rangersin riveihin vuonna 2012 siirtynyt Rick Nash ehti edustamaan manhattanilaisseuraa kaiken kaikkiaan noin viiden vuoden ajan.

Lopulta tarina New Yorkissa tuli päätökseensä, kun Rangers päätti aloittaa jälleenrakennuksensa. Nash ei ollut tämän ainoa uhri, sillä myös kapteeni Ryan McDonagh sai siirtyä toisaalle.

Nash on aina ollut todellinen maalipyssy, mutta ajoittain miehellä on ollut hankalamppaa. Nyt uuden seuransa, Boston Bruinsin, riveissä Nash on aloittanut erinomaisesti. Hän on pelannut joukkueen riveissä kolme ottelua, joissa hän on tehnyt tehot 2+1.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Miehen maalintekovaistot ovat myöskin kuin uudelleen syntyneet, sillä Nashin tililtä löytyy jo tässä vaiheessa 15 laukausta, joka on siis keskiarvolta viisi per ottelu.

Alta löydät Nashin taidonnäytteen viime yöltä. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Samalla Nash nokitti nykyisin Rangersia edustavaa Ryan Spooneria, joka siirtyi Manhattanille juuri Nashin vaihtokaupan yhteydessä. Spooner on nimittäin tehnyt ensimmäiseen kahteen otteluun tehot 0+5. Voit lukea asiasta lisää täältä.

Niin, ja jos et ole vielä ehtinyt tarkastamaan viime yön tuloksia, niin Bruins voitti kamppailun hurjin lukemin 8-4.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018