Klassikkovideo: Rick Nash veivaa pakkiparin umpisolmuun ja tekee fantastisen maalin

Klassikkovideossa Suomen maajoukkuettakin useasti kurittanut hyökkääjä Rick Nash tekee kynäilyillään vastustajan pakkiparista täyden vitsin.

NHL-seurat Columbus Blue Jackets ja tuolloin vielä Phoenixin nimeä kantanut Coyotes kohtasivat toisensa tammikuisena iltana vuonna 2008. Tasatilanteessa kolmannen erän lopulle asti venynyt kamppailu ratkesi parikymmentä sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun Columbuksen Rick Nash veivasi monien mielestä kyseisen kauden hienoimman NHL-maalin.

Kolossimainen laituri lähti yksin vastahyökkäykseen Phoenixin pakkiparina ollutta Derek Morrisia ja Keith Ballardia vastaan. Nashia ei alivoimainen tilanne haitannut. Hän vei ensin Morrisia kuin litran mittaa ja heti tämän perään saman kohtalon sai kokea Ballard. Lopuksi maalivahti Mikael Tellqvist vielä maihin, pieni harhautus ja voittomaali verkon perukoille. Maalia ei turhaan hehkutettu kyseisen kauden hienoimmaksi useissa medioissa.

Kaksinkertainen olympiavoittaja viettää nykyään eläkepäiviä. Hänen viimeiseksi kaudeksi jäi 2017-2018, jolloin hän pelasi New York Rangersin ja Boston Bruinsin riveissä.

Rick Nash höynäyttää Phoenixin pakkiparia ja tekee voittomaalin ottelun loppuhetkillä

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Maalivahti esti vaihtoaitiosta vastustajan maalinteon – ei jäähyä