Riku Helenius lähtee Jokereista – sopimus purettiin yhteisymmärryksessä

Riku Helenius Jokerit KHL / Laitataklaus.com

Jokereiden tolppien välissä kolme edellistä kautta torjunut Riku Helenius ei jatka enää helsinkiläisjoukkueen riveissä. Jokerit ja Helenius purkivat sopimuksen yhteisymmärryksessä.

Heleniukselle kertyi kolmen KHL-kauden aikana 63 ottelua. Ensi kaudeksi tilanne olisi kuitenkin muuttunut, sillä Jokereilla oli sopimukset myös Karri Rämön ja Ryan Zapolskin kanssa.

-Haluan kiittää Jokereita ja jokaista organisaation jokaista jäsentä pelikaverista toimiston väkeen. Vielä erikseen haluan kiittää maalivahtivalmentaja Markus Kettereriä siitä, mitä kaikkea hän on tehnyt eteeni ja kuinka paljon ekstraduunia ollaan yhdessä paiskittu. Olen nauttinut ajastani Jokereissa älyttömästi, mutta nyt haluan ottaa seuraavan stepin urallani, Helenius lähettää kiitokset seuran nettisivuilla.

-Lopuksi haluan kiittää jokerikannattajia. Intohimo on ehkä se, miten teitä voi parhaiten kuvailla. Ansaitsette valtavan kiitoksen, mitä olette joukkueelle antaneet. Vieläkin menevät kylmät väreet, kun miettii viime kauden vieraspeliä Riiassa.

Jokerit ilmoitti tänään tehneensä myös sopimuksen Olli Palolan kanssa. Hyökkääjä allekirjoitti yksivuotisen diilin helsinkiläisjoukkueeseen.

Lähde: Jokerit.com