Video: Penguins vei ensimmäisen – Rinteen finaaliavauksesta painajainen

Video: Penguins vei ensimmäisen - Rinteen finaaliavauksesta painajainen | Laitataklaus.com

Pittsburgh Penguins on voittanut ensimmäisen Stanley Cup-finaalin Nashville Predatorsia vastaan. Predators-vahti Pekka Rinteelle finaaliavaus oli painajainen.

Predators meni ensimmäisessä erässä 0-1-johtoon P.K Subbanin maalilla, mutta Penguinsin valmentajan Mike Sullivanin haasto meni läpi ja maali hylättiin paitsion vuoksi. 

Erän viimeiset viisi minuuttia olivatkin sitten painajaismaisia Nashvillelle. Evgeni Malkin, Conor Sheary ja Nick Bonino veivät Penguinsin 3-0-johtoon.

Predators kampesi itsensä vielä tasoihin kolmen maali takaa. Toisessa erässä Ryan Ellis kavensi tilanteeksi 3-1 ja kolmannen erän puolivälin jälkeen Colton Sissonsin ja Frederick Gaudreaun maaleilla peli oli tasan. 

Penguinsin Jake Guentzel oli kuitenkin eri mieltä lyöden Penguinsin jälleen johtoon noin kolme minuuttia ennen loppusummeria. Boninon illan toinen sinetöi Penguins-voiton lukemiksi 5-3.

Rinteelle ilta oli synkkä, sillä hän joutui seisomaan kylmänä maalillaan. Penguins ei saanut toisessa erässä ainuttakaan laukausta kohti Rinteen maalia ja Guentzelin voittomaaliin päättynyt laukaus oli ensimmäinen 37 minuuttin. Rinteelle kertyi ottelussa kaikkiaan seitsemän torjuntaa.

Videolla kooste ensimmäisestä Stanley Cup-finaalissa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ. (YouTube)