Jukuri-leiristä yllätysuutinen – Risto Dufva lähtee mikkeliläisseurasta!

Laitataklauksen VIIKON PELI on JYP-Ilves, joka on Risto Dufvan kauden kolmas Liiga-ottelu.
Laitataklauksen VIIKON PELI on JYP-Ilves, joka on Risto Dufvan kauden kolmas Liiga-ottelu.

Mikkelin Jukurit ja joukkueen päävalmentaja Risto Dufva ovat purkaneet sopimuksensa. Koutsi ehti johtaa mikkeliläisiä kaksi kautta.

Risto Dufvan ja Jukurien välinen syksyllä solmittu kahden vuoden päävalmentajasopimus on purettu. Dufva valmensi Jukurit kakkosdivisioonasta useaan Mestis-mestaruuteen.

Kaksi kautta ovat osoittaneet, että Mikkelin Jukurit on liigajoukkue sekä liigaorganisaatio ja Etelä-Savo ansaitsee liigapaikan, Risto Dufva kertoo Jukureiden sivuilla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Valmentajan tehtävä vaatii valtavasti voimavaroja ja kauden päättyessä katsottiin, että minä olen kantanut korteni kekoon Jukurien liigataipaleella ja Jukurien on aika etsiä uutta verta peräsimeen. Tulen kauden alussa innolla Ikioma Areenalle kannustamaan henkistä kotijoukkuettani, Dufva jatkaa.

Kunnioitan Ristoa suuresti ja Risto Dufva on johtaja, joka on saanut joukkueensa puhaltamaan yhteen hiileen ja antamaan kaikkensa kehittymisen, voittamisen ja menestymisen eteen, kertoo Jukurien toimitusjohtaja Tuomas Muotka seuran uutisessa.

Jukureiden alkuperäisen tiedotteen aiheesta voit lukea  kokonaisuudessaan TÄSTÄ. ”RD:n” uratilastoja valmentajana pääset tarkastelemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Suosittelemme myös:
Voita VIP-liput Helsingin NHL-otteluun!