VIDEO: Ristolainen iski huikean jatkoaikaratkaisun kauden ensimmäisellään

Video: Ristolainen iski huikean jatkoaikaratkaisun kauden ensimmäisellään

Buffalo Sabresia edustava Rasmus Ristolainen viimeisteli sesongin avausmaalinsa loistavan nousun päätteeksi jatkoajalla kaataen New Jersey Devilsin.

Buffalo Sabresin ja New Jersey Devilsin välinen kamppailu oli päättynyt 3-3-lukemiin normaalin peliajan jälkeen ja yltänyt aina jatkoille saakka yön NHL-kierroksella.

Taisto ei ehtinyt jatkua rankkarikisaan asti, kun matsin ratkaisu nähtiin hieman jatkoajan puolivälin jälkeen Rasmus Ristolaisen lavasta.

Suomalaispuolustaja rymisteli tyylillä vasemman laidan kautta aina nyytin eteen ja maalasi näyttävällä tavalla kumilätkän ohitse Devilsin huippuveskarin Corey Schneiderin. Täysosuma oli kookkaalle rightin pakille kauden ensimmäinen.

RR55:n 4-3-ratkaisu kelpuutti turkulaiskiekkoilijan ottelun ykköstähdeksi. Hän oli myös alustanut mittelössä yhden Buffalon maaleista. Paholaislauman suomalainen Sami Vatanen pääsi myös pisteille kamppailussa tehtyään esityön joukkueensa 2-1-YV-täkyyn.

23-vuotias Ristolainen on tehoillut nyt kauden 29 peliin pisteet 1+10=11. Rassen edellinen sesonki Sabres-nutussa oli mahtava; 79 runkosarjan koitokseen komeat 45 pojoa.

Videolla TPS-kasvatin JA-rankaisu:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.