VIDEO: Soittaako nimi Rob Schremp kelloja? Kiekkotaituri yritti uskomatonta osumaa

Rob Schremp yritti Itävallassa veivata kiekon ilmaveivillä maaliin.
Rob Schremp yritti Itävallassa veivata kiekon ilmaveivillä maaliin.

Entinen huippulupaus Rob Schremp on tunnettu läpi miehen uran todellisena kiekkotaiturina. Nyt hän yritti Itävallassa uskomatonta maalia.

Nykyisin 31-vuotias hyökkääjä Rob Schremp varattiin NHL:ään ensimmäisellä kierroksella (25.) kesällä 2004, joten kyseessä oli todellinen huippulahjakkuus.

Mies saikin välittömästi aikuisten tasolla juonesta kiinni, mutta hänen harmikseen vain AHL:n puolella. Schremp ei edustanut Oilersia lopulta kuin kolmen kauden ajan, minä aikana hän pelasi seuran riveissä vain seitsemän ottelua.

Schrempin ura NHL:ssä ja AHL:ssä kesti lopulta vuodesta 2006 vuoteen 2011 saakka. Tämän jälkeen mies päätti suunnata Ruotsin maaperälle MODOn riveihin. Tämän jälkeen matka on vienyt Latviasta Valko-Venäjälle ja Valko Venäjältä Itävaltaan. Itävallasta Sveitsiin ja sieltä jälleen takaisin Ruotsiin. Matkan varrelle on mahtunut myös muutama ottelu Saksassa ja yksi kausi AHL:ssä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Pointti kuitenkin on se, että Schremp on elänyt koko uransa ajan todellista kiertolaiselämää.

Nyt Schremp on kuitenkin yrittänyt Itävallan kaukaloissa heittämällä kauden komeinta maalia. Hän nimittäin nosti kiekkoa oikeaa laitaa pitkin vastustajan hyökkäysalueella, nosti kiekon lapansa päälle ja yritti laukoa sen rysään ilmaveivin kera.

Lopulta mies ei saanut vetoonsa tarpeeksi voimaa alle, minkä vuoksi maalivahdilla oli helppo työ torjua yritys. Joka tapauksessa kyseisen tempun suorittaminen vaatii pelaajalta valtavasti pokkaa.

Katso tilanteesta video alta. Jos et saa sitä näkyviin, löydät sen myös tästä.

https://www.instagram.com/p/BeQgk1FjC5_/?taken-by=heybarber

Schrempin uratilastoihin voit tutustua TÄSTÄ.

Lisää mahtavia kiekkoaiheisia videoita löydät TÄÄLTÄ.