Sport pestasi vahvistuksia – Robert Arrak ja Mikko Vainonen siirtyvät Vaasaan

Vaasan Sport kiinnitti jopa viisi omaa junioriaan Liiga-sopimuksiin.
Vaasan Sport kiinnitti jopa viisi omaa junioriaan Liiga-sopimuksiin.

Liiga-seura Vaasan Sport on tehnyt kaksi uutta hankintaa, kun virolaishyökkääjä Robert Arrak ja puolustaja Mikko Vainonen saapuvat seuran riveihin.

Sportin joukkue täydentyy kahdella uudella pelaajalla, kun 18-vuotias virolainen keskushyökkääjä Robert Arrak ja 23-vuotias puolustaja Mikko Vainonen ovat allekirjoittaneet sopimukset seuran kanssa.

Tallinnassa syntynyt Arrak pelasi kuluneella kaudella A-nuorten SM-liigaa Jokereissa sekä Mestistä Kiekko-Vantaan paidassa. Hän oli Jokerien paras pistemies keräten 48 otteluun 21 maalia ja 23 syöttöpistettä. Mestiksessä hyökkääjä teki 9 runkosarjaotteluun tehopisteet 1+1 ja viiteen pudotuspeliotteluun tehot 0+2.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Robert tulee haastamaan muut sentterit kilpailuun peliajasta. Hän on isokokoinen, luisteluvoimainen ja taitava keskushyökkääjä, jolla on potentiaalia kehittyä tulevaisuuden huippupelaajaksi, kertoo Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä vaasalaisjoukkueen nettisivuilla.

Vainonen saapuu Sportiin Saksan DEL:stä, jossa hän pelasi puolentoista kauden aikana 72 ottelua Krefeldin paidassa. Helsingissä syntynyt IFK-kasvatti on Nashvillen 4. kierroksen varaus vuodelta 2012 ja 20-vuotiaiden maailmanmestari vuosimallia 2014. Isokokoinen ja fyysinen peruspuolustaja on Liigassa pelannut HIFK:n lisäksi SaiPassa ja Ässissä.

Mikko tuo kokoa, näköä, kovuutta ja maalineduspelaamista puolustukseemme. Hän pelaa simppeliä peruspeliä ja pystyy tappamaan alivoimaa, Jämsä kommentoi tiedotteessa.

Sportin alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea TÄSTÄ LINKISTÄ. Arrakin ja Vainosen uratilastoja pääset katselemaan TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Vaasan kiekkoylpeys tiedotti myös eilen keskiviikkona kahdesta uudesta hankinnasta; T.J. Fosterin ja Roope Talajan pestauksista Sportin paitaan.

Suosittelemme myös:
Malmö – Frölunda -KISA! Lähimmäksi veikanneelle 25€ pelirahaa