Rouen-Kärpät aloittaa viikonlopun vieton – tässä ilmainen live stream

Rouen-Kärpät pelataan viikonlopun startterina perjantaina. Kamppailuun löytyy myös ilmainen live stream.
Rouen-Kärpät pelataan viikonlopun startterina perjantaina. Kamppailuun löytyy myös ilmainen live stream.

Rouen-Kärpät toimii erinomaisen viikonlopun startterina, sillä kamppailu alkaa perjantaina klo 21:00. Kamppailuun löytyy myös ilmainen live stream.

Rouen käväisi Oulussa vierailulla CHL:n avauskierroksella, eikä matkasta tarttunut juuri mitään käteen. Kärpät vei kamppailun nimiinsä 4-0, eikä jättänyt vieraille juuri mitään mahdollisuuksia. Eikä ihme, sillä Kärppien tiedettiin lähtevän otteluun valtavana ennakkosuosikkina, joten käytännössä oululaisryhmä teki juuri sen, mitä kaikki heiltä odottivat.

Kärppien murskajaiset jatkuivat myös tämän jälkeen, sillä se murjoi saksalaisen Nürburgin maanrakoon lukemin 9-3. Rouenin vierasmatka jatkui sen sijaan Oulusta Tshekkiin, missä se kohtasi Mountfield HK:n. Tällä kertaa ranskalaisjoukkue pelasi tiukemman ottelun, mutta se joutui lopulta taipumaan lukemin 3-2.

Kärppien urakka Ranskassa ei tule välttämättä olemaan yhtä helppo kuin kotikaukalossa, mutta se lähtee tähänkin kamppailuun ennakkosuosikin asemasta.

Rouen-Kärpät – katso ilmainen live stream

Unibetin pelitililläsi tulee olla rahaa vähintään 0,01 euroa, tai veto lyötynä 24h sisällä ottelun alkamisesta. 

AVAA LIVE STREAM!

CHL:ssä pelaa tällä kaudella viisi suomalaista joukkuetta, jotka ovat Turun Palloseura TPS, Helsingin IFK, Tampereen Tappara, Liigan mestaruutta viime kaudella juhlinut Kärpät sekä CHL:n hallitseva mestari JYP. CHL:n otteluohjelman löydät kokonaisuudessaan täältä.