MM 2018: Latvia voitti Norjan – Rudolfs Balcersin uskomaton soolomaali ratkaisi!

Rudolfs Balcersin uskomaton soolomaali toi Latvialle erittäin tärkeän voiton Norjasta.
Rudolfs Balcersin uskomaton soolomaali toi Latvialle erittäin tärkeän voiton Norjasta.

Latvia kaatoi eilen pelatussa alkulohkon ottelussa jatkoajan päätteeksi Norjan ja pelin ratkaisi Rudolfs Balcersin uskomaton soolomaali.

Latvia kohtasi eilen pelatussa MM-kisojen avausottelussaan Norjan. Ennakkoon tasaisesta ottelusta myös tuli sellainen, sillä voittajan ratkaisemiseen tarvittiin jatkoaikaa. Lopulta voittajaksi selviytyi Latvia, joka vei huikean kirinsä jälkeen ottelun nimiinsä lukemin 3-2.

Norja karkasi avauserässä kahden maalin johtoon, kun joukkueen varakapteeni Anders Bastiansen ja Alexander Bonsaksen iskivät maalin mieheen. Latvia tuli kuitenkin toisessa erässä Rudolfs Balcersin osumalla maalin päähän, vaikka se olikin erässä vaikeuksissa jäähyjen kanssa, ja päätöserässä Rodrigo Abols tasoitti ottelun aikaan 51:04.

Lopulta ratkaisu nähtiin jatkoajalla ja se oli kertakaikkisen kaunista katseltavaa. Latvian avausmaalista vastannut Balcers vei nimittäin koko Norjan kolmikon yksinään kahville ja ujutti tämä päätteeksi kiekon vielä kauniilla tavalla norjalaisvahti Lars Haugenin selän taakse.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Latvialle voitto oli erittäin tärkeä jatkoa ajatellen, sillä lähtökohtaisesti se taistelee Norjan kanssa alkulohkossa samoista sijoituksista.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Yannick Weber esti upealla tavalla maalin – iski sen jälkeen toisessa päässä!