VIDEO: Ryan Johansen liukastui – kaatoi vahingossa tuomarin mukanaan

VIDEO: Ryan Johansen liukastui - kaatoi vahingossa tuomarin mukanaan

Nashville Predatorsin tähtihyökkääjä Ryan Johansen onnistui kolaamaan linjatuomarin jäähän yön NHL-kierroksella, kun kiekkoilijan luistimet pettivät miehen.

Erikoinen tilanne sattui Predatorsin ja Vegas Golden Knightsin välisen kamppailun toisen erän puolivälissä, kun kotijoukkueen Ryan Johansen yritti lähteä takakarvaamaan vegasilaisten Nate Schmidtiä – tässä kuitenkin totaalisesti epäonnistuen.

25-vuotiaan Preds-sentterin luistimen terät kuitenkin pettivät hänet täysin ja Johansen lensi jään pintaan. Epäonniset sattumukset eivät kuitenkaan jääneet siihen, kun nashvilleläispelurin mukana kaatui myös ottelun linjatuomari, jolta Johansen veti ”jalat alta” pillipiiparin selkäpuolelta.

Tylystä tippumisesta ei aiheutunut kuitenkaan isompia murheita linjurille, vaan hän pystyi jatkamaan matsia. Myös Nashvillen kanadalaispelaaja selvisi tilanteesta ehjin nahoin ilman loukkaantumisia.

Taistossa nähtiin myös upeita suomalaissuorituksia, kun Predatorsin molari Juuse Saros torjui aivan kaiken petolauman 1-0-voitossa Vegasista ja nappasi itselleen komean 43 torjunnan nollapelin. Uutisen aiheesta pääset lukemaan TÄSTÄ.

Johansenin ja tuomarin hieman erikoisempi yhteentörmäys:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.