Sportilta todella outo hankinta – Ryan Lannon piti vastikään neljän vuoden tauon

Puolustaja Ryan Lannon siirtyy Vaasan Sportin riveihin.
Puolustaja Ryan Lannon siirtyy Vaasan Sportin riveihin.

Vaasan Sportilta nähtiin todella outo ja hämmentävä hankinta, kun kokenut veteraanipakki Ryan Lannon liittyy vaasalaisseuran vahvuuteen.

Vaasan Sport kertoi verkkosivuillaan, että se on hankkinut yhdysvaltalaispuolustaja Ryan Lannonin riveihinsä. 36-vuotias veteraanipakki on pelannut tällä kaudella englantilaisen Milton Keynes Lightningin riveissä.

Vielä viime kaudella Lannonin joukkueena toimivat ECHL:ssä pelaavat Worcester Railers sekä Atlanta Gladiators. Hämmentävintä Lannonin urassa on se, että vuosina 2013-17 hän ei pelannut lainkaan jääkiekkoa. Neljän välivuoden jälkeen hän palasi kuitenkin kiekkoammattilaiseksi ja sai nyt Liiga-sopimuksen.

Lannon on Liigasta vanha tuttu, sillä hän pelasi vuosina 2011-12 KalPan riveissä. Liigassa hän on tahkonnut yhteensä 43 ottelua tehoin 1+6.

Lue myös: VIDEO: Hyvää ystävänpäivää! Kaukaloiden parhaat ”pusut” kautta aikojen

Sport on etsinyt takalinjoilleen uutta puolustavaa puolustajaa sen jälkeen, kun Colby Robak loukkaantui.

– Uskon, että tässä on se kaveri, joka on ominaisuuksiltaan juuri sitä mitä haettiin. Hänen vahvuudet ovat puolustuspelaamisessa sekä alivoimapelissä, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoi seuran tiedotteessa.