VIDEO: Nash-kaupassa siirtynyt Ryan Spooner uskomattomassa vireessä – kasassa jo 5 pistettä

Ryan Spooner on ollut ensimmäisissä Rangers-otteluissaan todella kovassa vireessä.
Ryan Spooner on ollut ensimmäisissä Rangers-otteluissaan todella kovassa vireessä.

New York Rangersiin jättimäisessä vaihtokaupassa siirtynyt Ryan Spooner on aloittanut Manhattanilla erinomaisesti. Viime yönä syntyi todella komea syöttö.

New York Rangers ja Boston Bruins suorittivat neljä päivää sitten vaihtokaupan, jonka suurin liikkuja oli Rick Nash, joka vaihtoi New Yorkin Bostoniin.

Nash olikin ainoa pelaaja, jonka Bruins sai, kun taasen Rangers vastaanotti muun muassa ykköskierroksen varausvuoron, Ryan Spoonerin sekä Matt Beleskeyn.

Näistä kahdesta erityisesti Spooner on aloittanut todella mallikkaasti. Hän pelasi Rangersin riveissä jo 25.2., siis päivänä, jolloin vaihtokauppa syntyi, kun Rangers kohtasi Detroit Red Wingsin. Spooner iski kamppailuun tehot 0+2, kun Rangers taipui punasiiville jatkoajan jälkeen lukemin 3-2.

Viime yönä, kun Rangers sai vastaansa Vancouver Canucksin, oli meno vieläkin hurjempaa. Spooner nimittäin keräsi tililleen kolme syöttöpistettä, kun Rangers kaatoi Canucksin jatkoajalla 6-5.

Spooner pääsi myös syöttämään kamppailun voittomaalin, ja hän teki sen todella tyylillä. Hän nimittäin puikkelehti Canuckskin kenttäpäätyyn ja tarjoili uskomattoman hienon syötön John Gilmourille. Voit katsoa pätkän alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös TÄÄLTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018