Maalivahti Jussi Rynnäs jatkaa Kärpissä vuoteen 2019 asti

Rynnäs Kärpät Junno

Maalivahti Jussi Rynnäs jatkaa Oulun Kärppien riveissä seuraavat kaksi vuotta. Ouluun täksi kaudeksi kahden vuoden mittaisella sopimuksella palannut Rynnäs on solminut nykyiseen sopimukseensa vuoden mittaisen jatkon, joten porilaislähtöinen veskari tullaan näkemään Kärpissä myös kaudella 2018–2019. Kuluvalla kaudella Rynnäkselle on kertynyt yhteensä 35 liigaottelua Kärppien paidassa torjuntaprosentilla 92,48.

– Olemme viihtyneet Oulussa hyvin, ja täällä on hyvä organisaatio ja puitteet kunnossa, joten oli hienoa, että saimme vuoden jatkon tehtyä. Täällä on myös aina hyvä sauma menestyä sekä kehittyä urheilijana, ja ne ovat isoja tekijöitä itselleni. Myös perhe viihtyy täällä hyvin, kertaa Rynnäs jatkosopimukseen johtaneita syitä Kärppien tiedotteessa.

Myös Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on hyvillään Rynnäksen jatkosta.

– Upea juttu, että meidän yksi kulmakivistämme jatkaa vielä tulevat kaksi kautta Oulussa. Jussi on pelannut tällä kaudella todella hyvällä tasolla ja ollut yksi kauden suurimmista onnistujista. Todella hienoa, että saatiin hänen kanssaan sovittua jatkosta.

Lähde: Kärpät