VIDEO: SaiPa-legenda Ville Koho jatkaa seurassa myös ensi kaudella

VIDEO: SaiPa-legenda Ville Koho jatkaa seurassa myös ensi kaudella

Liiga-seura SaiPa ja joukkueen 36-vuotias hyökkääjä Ville Koho ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Myös Ahti Oksanen jatkaa seurassa.

Koko liigauransa SaiPassa pelannut, Imatran Ketterän kasvatti Ville Koho jatkaa keltapaidoissa myös 70-vuotisjuhlakaudella 2018-2019. Sopimus on yhden kauden mittainen.

Yhdettätoista kauttaan SaiPan kapteenina toimiva Ville Koho, joka täyttää tänään 36 vuotta, pitää hallussaan SaiPan ennätystä niin kapteenivuosissa kuin pelimäärissä. Urallaan hän on pelannut Liigassa runkosarjassa 764 ottelussa tehopistein 94+146=240 ja Playoffseissa 34 ottelussa tehopistein 4+5=9.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

SaiPa julkisti Kohon jatkosopimuksen komealla videolla SaiPa-JYP -ottelutapahtuman yhteydessä.

SaiPa on käyttänyt myös laituri Ahti Oksasen sopimuksessa olleen optiovuoden. Näin ollen myös Oksanen jatkaa SaiPassa kaudella 2018-2019. Ensimmäistä kauttaan Liigaa pelaava Oksanen on ollut pelaamassaan 41 ottelussa SaiPan paras maalintekijä tehopistein 15+10=25.

Saimaan Pallon tiedotteen jatkosopimuksesta voit katsoa TÄSTÄ LINKISTÄ. Kohon ja Oksasen uratilastoja pääset seuraamaan TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Lappeenrantalaisjoukkueen videojulkistus Kohon jatkosta näkyvillä alapuolella:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018