SaiPa pestasi maalivahtilupauksen – ”NHL on edelleen tavoitteeni”

Lappeenrannan SaiPa tiedotti hankkineensa slovakialaispelaaja Matej Tomekin. 22-vuotiaan maalivahtilupauksen tuore sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Slovakialaisveskari Matej Tomek vartioi SaiPan maalia tulevalla kaudella. Tuoreessa sopimuksessa on myös seuran optio kaudesta 2021-2022, joka sisältää mahdollisen siirtymisen KHL:ään.

22-vuotiaan maalivahtilupauksen viime kausi sujui valtaosin Slovakian pääsarjaseura Dukla Trencinissä, jossa hän torjui 32 ottelussa torjuntaprosentilla 92,7 %. Lisäksi hän pääsi tekemään debyyttinsä Slovakian maajoukkueessa.

Tomek on raamikas yli 190-senttinen veskari, joka liikkuu kokoisekseen hyvin. Lahjakkuudesta kertoo jotain se, että Philadelphia Flyers varasi Tomekin kolmannella kierroksella vuoden 2015 varaustilaisuudessa.

”Varatuksi tuleminen oli siistiä, mutta lopulta se ei tarkoita että polkusi NHL:ään on yhtään helpompi. Kaikkien nuorten on tärkeää tiedostaa se. Kyllä NHL on edelleen tavoitteeni, mutta juuri nyt keskityn ainoastaan tulevaan kauteen valmistautumiseen ja siihen, että olen parhaimmillani SaiPassa”, Tomek sanoi SaiPan tiedotteessa.

SaiPan tuoreen maalivahtilupauksen mietteitä uudesta pestistä

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Lukossa kävi ulkomaalaispelaajien osalta ovi molempiin suuntiin