SaiPan tähtihyökkääjä siirtyy Suomi-sarjaan

SaiPan tämän kauden toiseksi tehokkain pistemies Teemu Ramstedt jätti lappeenrantalaisseuran. Uusi osoite löytyi yllättäen Suomi-sarjasta.

Teemu Ramstedt ehti nakuttaa SaiPan riveissä tällä kaudella 45 otteluun mukavat tehopisteet 4+27=31. Kovan luokan pelintekijä muodosti selkeästi lappeenrantalaisten tehokkaimman duon slovakkihyökkääjä Tomas Zaborskyn kanssa.

SaiPan käytännössä menetettyä pudotuspelihaaveensa, pakkasi pari pelaajaa tavaransa ja siirtyivät uusiin ympyröihin. Yllättävin siirto näistä tapahtui aivan lauantaina keskiyöllä sulkeutuneen siirtorajan kynnyksellä, kun Liigaankin kova tekijä Ramstedt siirtyi kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle Suomi-sarjaa johtavaan Kiekko-Espooseen.

Espoo Bluesin ja Espoo Unitedin konkurssien jälkeen espoolaiseen kiekkoiluun uusia tuulia puhaltaa perinteikäs Kiekko-Espoo. Ramstedt ei ole ainoa pitkän liigakokemuksen pelaaja Kiekko-Espoon riveissä, sillä joukkueessa pelaavat muun muassa viime kausilta Liigan puolelta tutut Ilmari Pitkänen, Lauri Taipalus ja Jani Nieminen.

”Tämä on kiehtova juttu. Itsellä on taustaa Espoosta, ja tässä on paljon tuttuja ihmisiä, jotka ovat tehneet viime vuosina paljon töitä espoolaisen kiekon eteen. On hienoa päästä siihen mukaan ja antaa se oma pieni panos”, Ramstedt totesi Iltalehden haastattelussa.


KATSO MYÖS: Video: Sveitsin pääsarjassa nähtiin ällistyttävä rankkarimaali