Saksalta yllätysveto – nimesi jopa kuusi varakapteenia!

Saksan päävalmentaja nimesi jopa kuusi varakapteenia, joista yksi on Oilersin Leon Draisaitl.
Saksan päävalmentaja nimesi jopa kuusi varakapteenia, joista yksi on Oilersin Leon Draisaitl.

Saksan kiekkomaajoukkueen päävalmentajana toimiva Marco Sturm nimesi jopa kuusi varakapteenia tänään alkaviin MM-kisoihin.

Jokainen, joka on joskus ollut tekemisissä jääkiekon kanssa, tietää, että joukkueessa on todella yleisesti yksi kapteeni ja kaksi varakapteenia. Joskus poikkeuksia kuitenkin nähdään. Esimerkiksi San Jose Sharks ja Edmonton Oilers, vain muutama mainitakseni, ovat pelanneet lähihistorian aikana kaudet ilman kapteenia.

Tänään alkavat MM-kisat pitävät sisällään myös yhden erikoisuuden. Nimittäin Saksan päävalmentajana toimiva Marco Sturm on nimennyt joukkueelleen yhden kapteenin ja jopa kuusi varakapteenia.

MUISTA MYÖS:
SUPERTARJOUS: Leijonat kohtaa Etelä-Korean – voiton kerroin 50.00!

C:n rintaansa saa kokenut puolustaja Dennis Seidenberg, jolla on paljolti kokemusta myös NHL-kaukaloista. Menneellä kaudella puolustaja tahkosi New York Islandersin riveissä, pelaten tosin vain 28 runkosarjaottelua.

Varakapteenin roolit ottavat sen sijaan Moritz Müller, Patrick Hager, Leon Draisaitl, Korbinian Holzer, Yannic Seidenberg ja Matthias Plachta.

Kyseisestä kuusikosta suurimmalle osalle tutuin nimi on takuuvarmasti Draisaitl, joka on NHL-tason supertähti. Nuorukainen pelaa Edmonton Oilersin riveissä, ja on joukkueen tärkein hyökkääjä heti Connor McDavidin jälkeen.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Otto Somppi debytoi ammattilaiskaukaloissa – heti pudotuspeleihin