Video: Saksa pudotuspeleihin niukalla Latvia-voitolla – Kanada selvisi pälkähästä

MM-kisojen alkulohkot huipentuivat tiistaina viimeisiin peleihin. Saksa eteni pudotuspeleihin voittamalla Latvian, ja pelasti samalla Kanadan katastrofilta.


Coolbetin kovin jääkiekkoveikkaaja: jaossa 3500 €!


Saksa ja kisojen isäntämaa kohtasivat B-lohkon viimeisessä alkusarjapelissä. Tilanne ennen ottelua oli lohkossa äärimmäisen jännittävä, sillä Kanada oli pisteen edellä kumpaakin maata. Tasapelillä Kanada olisi pudonnut pudotuspelien ulkopuolelle, ja sekä Saksa että Latvia olisivat edenneet jatkoon.

Kotiyleisön edessä pelannut Latvia oli alkuminuuteilla kipsissä. Ottelua oli pelattu vain hieman vajaa seitsemän minuuttia, kun Saksa johti 2–0 John-Jason Peterkan ja Marcel Noebelsin maaleilla.

Latvia teki kavennusosuman toisessa erässä, mutta siihen ottelun maalihanat tyrehtyivätkin. Latvia ei lopun kovasta painostuksesta huolimatta päässyt tasoihin. Kisaisännän kohtaloksi jäi jääminen alkulohkon kuudenneksi. Ottelua jännittänyt Kanada sen sijaan pelastui Saksan voiton myötä nololta putoamiselta, ja eteni pudotuspeleihin neljänneltä sijalta.

Saksa voitolla pudotuspeleihin, Latvian kisat loppuivat lyhyeen

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Ruotsi putosi MM-kisojen pudotuspeleistä!