Video: Salmio kaatoi ex-seuransa – jyväskyläläisyleisö hurrasi pelaajalle

Video: Salmio kaatoi ex-seuransa - jyväskyläläisyleisö hurrasi pelaajalle

JYP:istä täksi kaudeksi Porin Ässiin siirtynyt Mikko Salmio otti kaiken ilon irti tehokkaasta illastaan ex-seuraansa vastaan, kun Ässät voitti JYP:in 3-1.

Salmio oli varmistamassa Ässien täyttä pistepottia, kun mies osui tolppien väliin kaksi kertaa perjantain ottelussa Synergia-areenalla. 26-vuotiaan hyökkääjän viimeistelyt tulivat kummatkin toisessa erässä pelaajan iskiessä 1-0- ja 3-0-maalit kasvattajajengiänsä vastaan.

Pelaaja juhli varsinkin ensimmäistä maaliaan tunteikkaasti ja jyväskyläläisyleisö näytti arvostustaan entistä joukkueen laituria kohtaan antamalla aplodit JYP:in kasvatille molempien miehen rysien jälkeen. Salmio vastasi hieman hämmentäviin kunnianosoituksiin nostamalla käpälän pystyyn ja viittomalla kiitostaan katsomoon päin.

Nykyisen Ässät-hyökkääjän viime kausi jyväskyläläisten riveissä oli vaikea, kun hän ei onnistunut 45 runkosarjaottelussa eikä 5 pudotuspelissä kertaakaan maalinteossa.

Video Salmion viimeistelyistä ja yleisön kunnianosoituksista pelaajalle:Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ. (Ruutu)