Sami Aittokallio Sportin tolppien väliin – Mika Järviselle jatkosopimus vaasalaistiimiin

Sami Aittokallio Sportin tolppien väliin - Mikä Järviselle jatkosopimus vaasalaistiimiin

Maalivahti Sami Aittokallio edustaa ensi kaudella Liiga-seura Vaasan Sportia. Joukkue on tehnyt myös jatkodiilin veräjänvartija Mika Järvisen kanssa.

Sport on tehnyt sopimukset kolmen maalivahdin kanssa, kun uusina pelaajina seuraan liittyvät 25-vuotias Sami Aittokallio ja 18-vuotias Conrad Mölder. Lisäksi seura on tehnyt jatkosopimuksen 29-vuotiaan Mika Järvisen kanssa.

Panostimme tietoisesti maalivahtiosastoon ja olen siihen nyt erittäin tyytyväinen. Se on varmasti kovin Sportin liigataipaleella, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoo seuran tiedotteessa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Sparta Prahasta saapuva Aittokallio on Colorado Avalanchen 4. kierroksen varaus, ja pelannut urallaan kolme NHL-ottelua sekä 79 AHL-ottelua. Ennen Tšekkeihin siirtymistään Aittokallio torjui kaksi kautta Kärppien maalilla. Hän on alun perin Ilveksen kasvatti.

Jatkuvuutta maalin suulle tuo Järvinen, joka aloittaa neljännen kautensa Vaasassa. Järvinen on kolmen kauden aikana torjunut Sportin maalilla pudotuspelit mukaan lukien 144:ssä ottelussa.

Maalivahtiosaston täydentää Mölder, joka torjui kuluvalla kaudella KHL-seura Kunlun Red Starin sopimuspelaajana monikansallisessa MHL-junioriliigassa. Sekä Suomen että Viron passit omaava maalivahti syntyi Tallinnassa, mutta on maajoukkuetasolla päättänyt kantaa Suomen paitaa. 12-vuotiaana Suomeen jääkiekon perässä muuttanut Mölder kuuluu maan lupaavimpien maalivahtien joukkoon.

Vaasalaisjengin alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea kokonaisuudessaan TÄSTÄ LINKISTÄ. Aittokallion, Järvisen ja Mölderin uratilastoja pääset tarkastelemaan TÄSTÄ, TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Filip Forsberg kisutteli hävyttömän osuman – Colorado-pakki pullakahveille