Sami Lepistö palaa Jokereihin

Helsingin Jokerit tiedotti tehneensä loppukauden mittaisen sopimuksen Sami Lepistön kanssa. Lepistö on ollut alkukauden pelaamatta.

Sami Lepistö vahvistaa KHL-seura Helsingin Jokerien puolustusta loppukauden mittaisella sopimuksella. Lepistöllä ei ole vielä tältä kaudelta otteluita vyöllään, mutta hän on harjoitellut kovaa Helsingin Salmisaaressa kesästä lähtien pitäen pelituntumaa yllä.

”Olemme todella iloisia, että voimme toivottaa Lepistön takaisin riveihimme. Hän tuntee joukkueen ja sarjan kuin omat taskunsa ja sopeutuu varmasti nopeasti jälleen päivittäiseen tekemiseemme. Saamme takalinjoillemme hänen myötään aimo annoksen kiekollista huippuosaamista ja tärkeää kokemusta”, GM Jari Kurri sanoi Jokerien tiedotteessa.

Jokerien oma kasvatti pelasi seurassa kolme viimeisintä kautta. Viime kaudella kiekollinen puolustaja nakutti 61 ottelussa 8+17=25 tehopistettä.

Jokereilla oli akuutti tarve uudelle puolustajalle Mikko Lehtosen lähdettyä valmistautumaan kauteen rapakon toiselle puolelle.

”Pitkään on ollut kovat pelihalut ja kiva on päästä takaisin hommiin. Uskoin, että Jokerit tekee liikkeitä, kun Mikko Lehtonen lähti joukkueesta, mutta en tiennyt, liittyvätkö ne minuun. Sitten Jarilta tuli soitto ja innolla hyppään takaisin messiin”, puolustaja tunnelmoi.


KATSO MYÖS: Video: Jokerit voitti SKA:n rankkareilla – Jesse Joensuu veivasi upean ratkaisun