Liigan kuukauden pelaaja jälleen valittu – Sami Sandell sai kunnian

Ilves riensi Kimi Räikkösen avuksi.
Ilves riensi Kimi Räikkösen avuksi.

Ilveksen hyökkääjä Sami Sandell on valittu Liigan kuukauden pelaajaksi. Valinnan suorittivat totuttuun tapaan Liiga sekä Jääkiekkolehti.

Ilveksen Sami Sandell pelasi uransa heittämällä parhaan kauden, mikä on nyt myös palkittu. Liiga sekä Jääkiekkolehti ovat nimittäin valinneet Sandellin Liigan helmikuun parhaaksi pelaajaksi.

Sandell pelasi kuun aikana kahdeksan ottelua, joissa hän iski viisi maalia ja komeat 14 tehopistettä. Tämä oli tehollisesti hänen uransa paras yksittäinen kuukausi.

Kaiken kaikkiaan Sandell on pelannut tällä kaudella 51 ottelua, joissa hän on tehnyt tehot 14+31 (45). Kyseinen lukema on hänen Liiga-uransa paras, sillä miehen edellinen piste-ennätys näki päivänvalonsa kaudella 2014-15, kun hän teki 50 otteluun 15 maalia ja kaiken kaikkiaan 41 tehopistettä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nappikausi on osunut Sandellin kannalta loistavaan rakoon, sillä hänen kaksi edellistä sesonkiaan menivät pahasti pieleen, kiitos loukkaantumisten. Sandell nimittäin pelasi kahdella edellisellä sesongilla yhteensä vain 16 runkosarjaottelua.

Liigan tiedotteessa kerrotaan, että Sandellin pahimmat haastajat helmikuun pelaajaksi olivat Lukon Arttu Ilomäki  sekä KalPan Mathew Maione.

Liigan viralliseen tiedotteeseen pääset TÄSTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018