VIDEO: Sami Vatanen lähetti kiekon maalille – ”Pitää loistavasti päänsä ylhäällä”

Sami Vatanen sai syötön Kyle Palmierin voittomaaliin. Palmieri kehaisi suomalaista ottelun jälkeen.
Sami Vatanen sai syötön Kyle Palmierin voittomaaliin. Palmieri kehaisi suomalaista ottelun jälkeen.

New Jersey Devils kohtasi viime yönä kotikaukalossaan paikallisvastustaja New York Islandersin. Suomalaispuolustaja Sami Vatanen sai syötön ja kehut.

New Jersey Devils ja New York Islanders pelasivat viime yönä tiukkaakin tiukemman ottelun, kun saarelaiset matkasivat Newarkiin.

Itse kamppailu päättyi Devilsin 2-1-voittoon, joskin ottelu oli pitkälle kolmanteen erään vielä Islandersin hallussa. Vierasjoukkueen Jordan Eberle nimittäin siirsi Islandersin johtoon toisen erän alkupuolella, ja tilanne säilyi tällaisena aina kolmanteen erään saakka.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Sitten astui esiin Kyle Palmieri, joka osui ensiksi ajassa 06:35 ja 11:11. Tästä Islanders ei enää toipunut.

Palmierin voitto-osumaan syötön sai suomalaispuolustaja Sami Vatanen, joka lähetti tilanteessa kiekon maalille. Tilanne saattaa äkkiseltään näyttää hätiköidyltä paniikkiratkaisulta, mutta sitä se ei todellisuudessa ollut.

– Tiedän, että Vatanen on laukoja ja hän pitää loistavasti päänsä ylhäällä, jotta kiekko tulisi varmasti ruuhkasta läpi, Palmieri kertoi NHL:n verkkosivuilla.

 

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Vatasen lisäksi syöttöpisteen sai myös Devilsin supertähti Taylor Hall, joka jatkoi samalla aivan uskomatonta pisteputkeaan. Hän nimittäin kerännyt vähintään pisteen viimeisestä 21 ottelusta. Putkensa aikana Hall on tehnyt 14 maalia ja yhteensä 30 tehopistettä.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018