VIDEO: Sami Vatanen vahvisti – tämä taklaus johti aivotärähdykseen

Kuten moni ounastelikin, sai Sami Vatanen aivotärähdyksensä Nikita Kucherovin taklauksesta.
Kuten moni ounastelikin, sai Sami Vatanen aivotärähdyksensä Nikita Kucherovin taklauksesta.

New Jersey Devilsin Sami Vatanen sai aivotärähdyksen ottelusarjassa Tampa Bay Lightningia vastaan. Nyt loukkaantumiseen johtanut tilanne on tullut ilmi.

Suomalaispuolustaja Sami Vatanen siirtyi kesken viime kauden Anaheim Ducksista New Jersey Devilsiin. Vatanen pelasi kauden aikana lopulta 72 runkosarjaottelua, joissa hän iski neljä maalia ja yhteensä 32 tehopistettä.

Vatanen pääsi aistimaan myös pudotuspelikiekkoa, sillä Devils kohtasi kevään tosipelien ensimmäisellä kierroksella Tampa Bay Lightningin. Matka tyssäsi kuitenkin salamapaitojen 4-1-voittoon.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

Itse asiassa Vatanen pelasi pudotuspeleissä vain neljä ottelua, kiitos aivotärähdyksen. Nyt Vatanen on itse vahvistanut saamansa aivotärähdyksen, minkä lisäksi hän kertoi, että hän kärsii naamassa olevasta ruhjeesta.

Vatanen sai aivotärähdyksensä, kuten moni osasi ounastella, Nikita Kucherovin antamasta taklauksesta, jonka hän tarjoili Vataselle ottelusarjan neljännessä kamppailussa. Voit katsoa taklauksen alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Vatanen vahvisti molemmat tiedot Devilsiä läheltä seuraavalle kiekkotoimittajalle, Amanda Steinille. Hän kirjoitti asiasta taasen Twitter-tililleen.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Suomen ketjut huomiseen Venäjä-otteluun tässä? Teräväinen ykkösessä