Sami Vatanen tekee tuhojaan – jälleen kaksi syöttöä

Sami Vatanen on ollut viime aikoina todella hurjassa lentokelissä.
Sami Vatanen on ollut viime aikoina todella hurjassa lentokelissä.

New Jersey Devilsin suomalaispuolustaja Sami Vatanen on uransa kenties parhaassa vireessä, sillä mies iski jälleen viime yönä kaksi syöttöpistettä.

New Jersey Devils kohtasi viime yön kamppailussaan Montreal Canadiensin. Pirupaidat onnistui voittamaan kamppailun lukemin 6-4.

Ottelussa nähtiin kaksikin todella komeaa suoritusta. Ensinnäkin suomalaispuolustaja Sami Vatanen keräsi kamppailussa tililleen kaksi syöttöpistettä, mikä vain vankisti hänen uransa kuuminta putkea.

Vatanen on nimittäin tehnyt edelliseen 11 otteluun yhden maalin ja yhteensä todella kovat 13 tehopistettä. Vatanen on pelannut tällä kaudella 43 ottelua, joissa hän on iskenyt tehot 2+22. Miehen NHL-uran ennätys on kaudelta 2015-16, kun hän teki 71 otteluun tehot 9+29.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Siinä samalla Devilsin Taylor Hall jatkoi operointiaan liigan kuumimpana pelaajana. Hall keräsi tililleen niin ikään kaksi syöttöpistettä, joiden myötä hänen pisteputkensa kasvoi 26 ottelun mittaiseksi.

Devils on tällä hetkellä Itäisen konfrenessin ensimmäisellä villi kortti -paikalla. Matkaa lohkokolmoseksi joukkueella on, mitä pitää hallussaan Philadelphia Flyers, kolme pistettä.

Vatasen tilastoihin pääset käsiksi tästä.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018